De borrelshow xmas/ny editie

Borrelshow wow entertainment

Ready for

 

De Borrelshow Xmas/NY editie?!

In deze interactieve, muzikale spelshow wordt je van begin tot het einde verrast met een mix van eindejaars quizvragen, live muzikale meezingers en knotsgekke competities. De show waarbij de energie hoog is, de hakken gegarandeerd uit gaan, er gedanst wordt op de tafel en iedereen een winnaar is.

 

Het show programma

Het overhemd kan worden gestreken, de galajurk uit de kast. Trek je beste outfit aan want je bent beland op je eigen interactieve galafeest!

De showmaster springt op tussen de kerstbomen. Jij logt in met je mobiel op het spelplatform. Ondertussen zingen de zangeressen de hit van het jaar. We heffen het glas om te proosten en knallen direct door naar de eerste quizvragen. Je zingt luidkeels mee met de live gezongen karaoke medley. Vervolgens beland je in de kerstster-vouwen-competitie, opgevolgd door de muzikale Raad de plaat vragen.     

WOW! Tijd voor de tussenstand! Het is een nek-aan-nek race, dus alles wordt uit de kast getrokken voor die extra punten. Ineens zie jij iedereen uitbundig de YMCA meedansen. Je springt op en gaat uit je dak want ook jij gaat voor die hoofdprijs!

 

Wow entertainment in studio
Borrelshow live wow entertainment

De Borrelshow Xmas/NY

experience

*Gala chique met een knipoog

*Interactief meespelen

*Zingende showmaster

*Live zang en muziek

*Eindejaars quizvragen

*Spannende kerstballen en oliebollen competities

*Karaoke meezingers van het jaar

*Award momenten

>>Zowel live als online de WOW-garantie!

SH(W)OW impressie