THE SHOW BUZZZ

Ready for

 

the Show Buzzz?!

Wanneer ben jij nou voor het laatst écht uit je dak gegaan!? Ultiem gelukkig, zwevend door je eigen parallelle geluksuniversum, met een gevoel in je buik gelijk aan de eerste keer dat je echt goed verliefd was!? Dat je de volgende ochtend ontwaakte met de confetti nog in je oren en alleen maar kon denken aan de avond ervoor!? Nou? Wanneer was dat?

Het Show Buzzz

 

programma

 

Stel je voor, je staat met al je vrienden of collega’s te wachten voor onze Show Buzzz. Met je telefoon log je alvast in op onze show- & spelpagina en je zet jezelf schrap voor deze kleurrijke wervelwind;
Een aaneenschakeling van muziek, vermaak, totale madness en dat alles tijdens een twee uur durende interactieve fun show.

What more do you need?

Onze artiesten zijn; DJ’s, showmasters, zangeressen, danseressen en muzikanten. Allemaal stuk voor stuk toppers in hun genre en hebben zóveel feestervaring, dat de party-sfeer altijd hoog is.

Het liefst komen we live als event op locatie inclusief alle benodigde techniek! Met de voeten-van-de-vloer-garantie, knotsgekke spel-elementen, twister disco én heerlijke meezingers op de karaoke-schermen.

The Show Buzzz

 

experience

 

*Full Package Party Experience

*Live entertainment van ras artiesten

*Wervelende spel, muziek & entertainmentshow

*Compleet ontzorgt inclusief productie, catering & techniek

*Ook in thema te boeken voor kerst- & nieuwjaarsfeesten

*De showbuzzz is een concept van Beeldr in samenwerking met WOW Entertainment

SH(W)OW impressie

In samenwerking met: