De great show

Ready for

 

The Great Show?!

 

Het overhemd kan worden gestreken, de galajurk uit de kast. Trek je beste outfit aan want je bent beland op je eigen interactieve galafeest waarbij het lot van de show volledig in handen van jou en je team ligt. 

Het show programma

 

Jij en je collega’s bepalen hoe deze interactieve show zal verlopen. Welke muzikale nummers er door onze artiesten worden gezongen en welke competities en teambuilding opdrachten er voorbij komen. 
Naast de interactieve elementen uit de show, hebben wij muzikale vragen en opdrachten, bekende jukebox songs in een nieuw jasje, verschillende  Award uitreikingen zoals de best dress award, trekkingen uit de hoge hoed en natuurlijk karaoke teksten die meelopen, zodat je lekker mee kan zingen. 

Een show waarbij de teamspirit hoog is, de hakken gegarandeerd uit gaan en er gedanst wordt op de tafel en iedereen een winnaar is. 
Een gevoel dat het beste kan worden omschreven als een mix tussen: De Oscars, de honeymoon quiz, de alleskunner, opgezweept door pop, soul & disco songs a la Bruno mars, the ratpack, en muzikale spelshows. 

The Great Show

experience

 

*Chique, High Class

*Interactief

*Teambuilding 2.0

*Live muziek

*Classy Competities 

*Awards en heel veel prijzen

SH(W)OW impressie